• Ook T-Mobile biedt nu 7,2 MB mobiel internet aan


  17 February 2009

  T-Mobile gaat de snelheden van het mobiel internet verhogen. Dit doet het bedrijf om zo de concurrenten bij te blijven

  Onder andere KPN en Vodafone hebben de snelheden voor mobiel internet verhoogd. Om nu niet achter te blijven heeft T-Mobile dit nu ook gedaan. Het gaat om de snelheid van HSDPA-verbindingen die vooral gebruikt wordt voor laptops. De downloadsnelheid is nu verhoogd naar 7,2 Mbit en de uploadsnelheid is verhoogd naar 2 Mbit. Hierdoor stoot T-Mobile de concurrent KPN van de eerste plaats. Die biedt namelijk een uploadsnelheid van 1,4 Mbit aan.

  De dekking van T-Mobile's HSDPA-netwerk met deze snelheid is op dit moment slechts vijftig procent. Aan het eind van dit jaar hoopt T-Mobile een dekking te hebben van negentig procent. Dan nog kunnen de snelheden niet gegarandeerd worden omdat de omgeving en situatie waar de gebruiker zich in bevind invloed kan hebben op de verbinding.

  Om gebruik te maken van deze snelle verbinding moet wel een 'Laptop Executive’ breedband internetabonnement afgesloten worden. De kosten hiervoor bedragen zo'n zestig euro per maand. De verhoging van de snelheid geldt voor zowel de nieuwe klanten als de bestaande klanten. De prijzen zijn op 16 februari 2009 in de mobiel internet vergelijker Internetlaptop.nl verwerkt.

  Bron: Techzine.nl

Voeg een beoordeling / Reactie toe