U bent nu hier: Home » HSDPA Nieuws
 • Meer mobiel internet op Nieuwssites dan vast verkeer


  16 November 2011
  Voor het eerst in de historie van mobiel internet zijn er via mobiel internet meer bezoekers op de nieuwssites in Nederland gekomen dan mensen via vast verbindingen als ADSL. Met name Nu.nl en Telegraaf.nl worden veel door mobiele bezoekers bezocht. De verwachting is dat dit aantal in de komende maanden blijft doorgroeien.
 • T-Mobile & Vodafone beide groter in mobiel internet


  11 November 2011
  Zowel T-Mobile als Vodafone hebben deze week hun jaarcijfers gepubliceerd. Opvallend is dat beide bedrijven een flinke omzetstijging zien op het gebied van mobiel internet. Dit geldt voor zowel de laptop als mobiele telefoons. T-Mobile en Vodafone lijken mobiel internet dus steeds belangrijker te vinden, wat gunstige gevolgen kan hebben voor de prijzen voor mobiel internet in de nabije toekomst. Wij houden u op de hoogte. Bron: Internetlaptop.nl
 • Mobiel internet blijft maar groeien, aldus KPN


  27 October 2011
  KPN heeft bij de presentatie van haar kwartaalcijfers aangegeven dat mobiel internet op zowel mobiel telefoons als op laptops blijft groeien. Dit betekent dat KPN steeds meer geld aan dit bedrijfsonderdeel verdient, want de prijzen voor mobiel internet zijn bij KPN sinds een aantal maanden verhoogd. De inkomsten uit sms- en belverkeerd daalden. Zo verstuurden klanten van KPN Hi bijna een kwart minder smsjes dan het jaar daarvoor.