U bent nu hier: Home » HSDPA Nieuws
 • Notebook meest gewilde moederdagcadeau


  09 May 2008

  Uit onderzoek van elektronica-ketens blijkt dat moeders dit jaar het liefst een notebook cadeau krijgen. Vaders en kinderen geven echter eerder een koffiezetapparaat cadeau. Een notebook kan tegenwoordig eenvoudig met mobiel internet worden voorzien. Een overzicht van mobiel internet abonnementen vindt u hier op www.internetlapto.nl.

  Foto- en filmcamera's met 8,1 procent zijn ook een vrij populair goed. De laptop is echter nog populairder als moederdagcadeau, 10,4 procent wil zo'n ding. De mp3-speler is minder populair, 4,3 procent wil graag een mp3-speler.

  Vaders en kinderen weten niet zo goed wat ze moeder-lief moeten geven. Zo staat een koffiezetapparaat op plaats acht van de wenslijst, maar denken veel vaders en kinderen dat hun moeder het liefst een koffiezetapparaat krijgen.

  Op andere fronten zijn de ontvangers van het cadeau en de verzenders ervan het wel eens. MP3-spelers zijn ook een vrij populair cadeau namelijk. Ongeveer hetzelfde percentage wil moeder hiermee verrassen, aanstaande zondag.

  Bron: Computer Idee

 • KPN: "Zeer sterke groei Mobiel Internet"


  02 May 2008


  Den Haag, 2 mei 2008 – Mobiel internet zal 50 tot 100 procent groeien per jaar. Stelt KPN directeur Scheepbouwer op BNR Nieuwsradio bij presentatie van resultaten over eerste kwartaal. Mobiel internet groeit spectaculair acht jaar na veiling van UMTS licenties. Op den duur zal mobiel internet het omzetverlies op vaste telefoonlijnen compenseren.

  De kostbare veiling van UMTS licenties betekende 8 jaar geleden bijna de ondergang van KPN. Scheepbouwer heeft KPN met succes door de magere jaren geloodst. Hij verwacht nu de vruchten van het succesnummer UMTS te plukken. De eveneens populaire domeinnaam UMTS.nl deelt mee in de aandacht. Internet veilinghuis Sedo organiseert de veiling van UMTS.nl van 2 tot 9 mei.

  De groei van mobiel internet en e-mail brengt meerdere kaskrakers. Onlangs heeft KPN de 50.000 gebruiker van BlackBerry aangesloten. Dit toestel is een smartphone en werkt op GPRS techniek. Ook domeinnamen smartphone.nl en GPRS.nl zijn te koop. De reclamecampagne Goeiemoggel heeft sterk bijgedragen aan de groei.

 • INTERNETLAPTOP.NL Gelanceerd!


  25 April 2008

  Sinds 1 mei is INTERNETLAPTOP.NL officieel online. In het onderstaande persbericht lees u precies wat wij u te bieden hebben:

  INTERNETLAPTOP.NL , de Mobiel internet vergelijker van Nederland
  Internetlaptop.nl is de nieuwe website voor het snel vergelijken van mobiel internet voor laptops en smartphones.
  Vanwege de snel groeiende populariteit van draadloows mobiel breedband internet is deze onafhanelijke vergelijkinswebsite voor UMTS EN HSDPA Internet opgezet.
  Bezoekers van Internetlaptop.nl kunnen op eenvoudige wijze snel en gratis alle beschikbare mobiel internetabonnementen in Nederland vergelijken op basis van prijs, datalimiet, snelheid en aanbieder.

  Sterke groei Mobiel Internet
  Mobiel internet voor laptops is in Nederland bezig aan een sterke opmars. Steeds meer aanbieders, waaronder ook KPN en XS4ALL, bieden mobiel internet abonnementen aan, waarmee overal in Nederland van internet gebruik gemaakt kan worden. Hiervoor is slechts een USB modem en een internetabonnement nodig.