U bent nu hier: Home » HSDPA Nieuws
 • Invallen rondom vermeende prijsafspraken mobiel internet


  07 December 2011
  De NMA heeft gisteren, 6 december 2011, invallen gedaan op kantoren bij T-Mobile, Vodafone en KPN. De NMA vermoed de drie partijen van het onderling maken van prijsafspraken. Hierbij wordt vooraal gedacht aan de prijzen voor mobiel internet. Dit is goed nieuws voor alle mobiel internetgebruikers, want dit kan betekenen dat er binnenkort lagere prijzen voor mobiel internet ingevoerd zullen worden.
 • Mobiel internet in Nederland 4x goedkoper dan in Belgie


  24 November 2011
  In BelgiŽ blijkt mobiel internet tot wel 4x zo duur te zijn als in Nederland. Uit onderzoek van Test-Aankoop, de Belgische variant van de consumentenbond, blijkt dat door een gebrek aan concurrentie op de markt van mobiel internet men teveel betaalt voor mobiel internet. In BelgiŽ heeft de consument de keuze uit slechts 2 mobiel internet aanbieders, namelijk Mobistar en Proximus. Mobile Vikings biedt ook mobiel internet aan, maar dit loopt via een trager netwerk.
 • KPN wil ook zakelijk mobiel internet veroveren


  22 November 2011
  KPN gaat zich meer focussen op de verkoop van zakelijk mobiel internet. Hierbij introduceert KPN een nieuwe bedrijfsbundel voor de zakelijke markt, waarin ook mobiel internet is opgenomen. KPN kondigde daarnaast aan dit nieuwe abonnement per seconde te gaan afrekenen in plaats van per minuut. Hierbij geldt wel een minimum van 1 minuut. Meer informatie is te vinden op http://www.telegraaf.nl/digitaal/10972343/__KPN_mikt_ook_voor_zakelijk_op_mobiel_internet__.html